«Σεβίλλη και Λανούς για Λέτο» (pic)

«Σεβίλλη και Λανούς για Λέτο» (pic)

Νίκος Ρόλλας
«Σεβίλλη και Λανούς για Λέτο» (pic)

bet365

Σύμφωνα δημοσίευμα στην Ουρουγουάη, Λανούς και Σεβίλλη έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Οι εμφανίσεις του Σεμπάστιαν Λέτο από τον Φεβρουάριο που ξεκίνησε να αγωνίζεται και πάλι με την φανέλα του Παναθηναϊκού, έχουν βάλει τον Αργεντίνο στο στόχαστρο πολλών ομάδων.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει δημοσίευμα από την Ουρουγουάη που αναφέρει οτι τόσο η Λανούς, όσο και η Σεβίλλη εξετάζουν την απόκτησή του.

Για την πρώην ομάδα του Αργεντίνου δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, καθώς ο «Σέμπα» δεν φαίνεται να ψήνεται να γυρίσει. Αν υπήρχε άλλωστε τέτοια πρόθεση, δεν θα έφευγε για να έρθει στον Παναθηναϊκό....

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της κατόχου του Europa League, σίγουρα αποτελεί δέλαερ για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως στην παρούσα φάση φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα