Το παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον Ματέους της Ντνίπρο

Το παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον Ματέους της Ντνίπρο

Το παλεύει ο Λούμπος Μίχελ για τον Ματέους της Ντνίπρο

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ έχει αναλάβει προσωπικά όλες τις επαφές για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ντνίπρο, Ματέους Λέιτε Νασιμέντο.

Η περίπτωση του 33χρονου Ματέους δεν προέκυψε τώρα και δείχνει να ενδιαφέρει αρκετά τον ΠΑΟΚ, με τον Σλοβάκο πρόεδρο-αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, να «τρέχει» το θέμα του, όπως κι αυτό του Ιταλού Σιμόνε Βέρντι, ο οποίος παραμένει στη μεταγραφική λίστα, αλλά υπάρχει πάντα το εμπόδιο της ρήτρας εξαγοράς του από την Κάρπι.

Τα 12 γκολ και οι 11 ασίστ σε 34 παιχνίδια με τη φανέλα της Ντνίπρο, αλλά και όλες οι πληροφορίες που έχει συλλέξει μέσω γνωστών του ο Μίχελ, δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός (μπορεί να παίξει και ως επιτελικός) είναι μια αρκετά καλή περίπτωση γι’ αυτό και το όνομά του βρίσκεται αρκετά ψηλά.

Ο ΠΑΟΚ έχει προχωρήσει τις υποθέσεις των Λέο Μάτος και Εβγκένι Σακόφ, συμπαίκτες του Ματέους στην Ντνίπρο και σύντομα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ,

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα