Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

bet365

Αυτή τη φορά οι Ιταλοί δεν έπεσαν έξω. Το θέμα του Σιμόνε Βέρντι, όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει πολύ τον ΠΑΟΚ!

Ο Λούμπος Μίχελ, που χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά ζητήματα του Δικεφάλου, έχει κάνει επαφή με τη Μίλαν για τον Βέρντι, καθώς τα χαρακτηριστικά του Ιταλού μεσοεπιθετικού ταιριάζουν σ’ αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη θέση.

Σ’ ένα από τα πρόσφατα ταξίδια του στην Ευρώπη, ο Σλοβάκος πρόεδρος του «Δικεφάλου» βρέθηκε στο Μιλάνο και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μίλαν για τον δανεισμό, καταρχήν, του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Κάπως έτσι υπήρξε και η διαρροή προς τα ιταλικά ΜΜΕ για το ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι τόσο η Μίλαν, όσο και ο Βέρντι βλέπουν θετικά την περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σ’ αυτό ποντάρει ο Μίχελ για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Κάρπι.

Η τελευταία ομάδα του Βέρντι έχει «οψιόν» αγοράς του ποδοσφαιριστή από τη Μίλαν, αλλά σε περίπτωση που δεν την ενεργοποιήσει τότε ο «Δικέφαλος» φαντάζει να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα