Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

Σε διαπραγματεύσεις ο ΠΑΟΚ με τη Μίλαν για τον Βέρντι

Αυτή τη φορά οι Ιταλοί δεν έπεσαν έξω. Το θέμα του Σιμόνε Βέρντι, όχι μόνο είναι υπαρκτό, αλλά ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ενδιαφέρει πολύ τον ΠΑΟΚ!

Ο Λούμπος Μίχελ, που χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά ζητήματα του Δικεφάλου, έχει κάνει επαφή με τη Μίλαν για τον Βέρντι, καθώς τα χαρακτηριστικά του Ιταλού μεσοεπιθετικού ταιριάζουν σ’ αυτά που ψάχνει ο ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη θέση.

Σ’ ένα από τα πρόσφατα ταξίδια του στην Ευρώπη, ο Σλοβάκος πρόεδρος του «Δικεφάλου» βρέθηκε στο Μιλάνο και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μίλαν για τον δανεισμό, καταρχήν, του 23χρονου ποδοσφαιριστή. Κάπως έτσι υπήρξε και η διαρροή προς τα ιταλικά ΜΜΕ για το ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι τόσο η Μίλαν, όσο και ο Βέρντι βλέπουν θετικά την περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα σ’ αυτό ποντάρει ο Μίχελ για να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Κάρπι.

Η τελευταία ομάδα του Βέρντι έχει «οψιόν» αγοράς του ποδοσφαιριστή από τη Μίλαν, αλλά σε περίπτωση που δεν την ενεργοποιήσει τότε ο «Δικέφαλος» φαντάζει να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του νεαρού Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Best of internet