Ανατροπή με Βίτορ! Ξανά στο τραπέζι με ΠΑΟΚ

Ανατροπή με Βίτορ! Ξανά στο τραπέζι με ΠΑΟΚ

Ανατροπή με Βίτορ! Ξανά στο τραπέζι με ΠΑΟΚ

bet365

Οι πολύ καλές εμφανίσεις στα πλέι οφ, και η άριστη αγωνιστική συμπεριφορά, έφεραν ανατροπή στο θέμα του συμβολαίου με τον Μιγκέλ Βίτορ.

Ο ΠΑΟΚ διαφοροποίησε την σκέψη του για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και του προσφέρει νέο διετές συμβόλαιο αντί 700.000 ευρώ. Η οικονομική πρόταση μπορεί να μην είναι ισάξια με αυτές που έχει βρει στο εξωτερικό, αλλά πάντοτε υπάρχει το δέλεαρ της παραμονής στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο πλευρές συζητάνε το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Μιγκέλ Βίτορ και της οικογενείας του να μείνουν στην Ελλάδα και να συνεχίσει ο Πορτογάλος να αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Οι ετήσιες απολαβές (350.000) δεν ικανοποιούν τον Βίτορ, αλλά υπάρχει διάθεση να καταλήξει η διαπραγμάτευση (με κάποια αυξημένα μπόνους κλπ) σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα