Χάρη στον Μέσι, πάλεψε τον καρκίνο! (pic+vid)

Χάρη στον Μέσι, πάλεψε τον καρκίνο! (pic+vid)

Χάρη στον Μέσι, πάλεψε τον καρκίνο! (pic+vid)

Ο επικεφαλής αθλητικού τμήματος της Telegraph, Πολ Χέιγουορντ, γνωστοποίησε πως έλαβε υπογεγραμμένη φανέλα του Μέσι, ως ένα μικρό δώρο από τον Αργεντινό, που είχε διαβάσει ένα άρθρο του δημοσιογράφου από το 2015, για τον τρόπο που εκείνος του έδωσε δύναμη να παλέψει με τον καρκίνο.  

Τον Νοέμβριο του 2015, ο Χέιγουορντ αφιέρωσε χρόνο για να γράψει ένα κομμάτι – ωδή προς τον Αργεντινό «μάγο» της Μπαρτσελόνα και πως εκείνος, με την σπουδαία στιγμή του εκπληκτικού γκολ απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, στο «Καμπ Νου», αποτέλεσε... πηγή έμπνευσης και δύναμης ώστε ο δημοσιογράφος της Telegraph να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην επάρατη νόσο.

«Τη στιγμή που η μπάλα κατέληγε στο πλεκτό, ο Ραφίνια προσπαθούσε με το κορμί μάταια να την προλάβει... Η κάμερα στράφηκε στον κόσμο που μόλις είχε παρακολουθήσει μια μαγική σκηνή. Ένας οπαδός με φανέλα της Αργεντινής και κασκόλ με τον Μέσι βίωνε θεϊκή στιγμή. Ο Μάρτιν Τάιλερ, στην περιγραφή φώναζε: “Μόνο το ποδόσφαιρο σε κάνει να αισθάνεσαι έτσι”. Τότε αισθάνθηκα κι εγώ να σηκώνομαι και να φεύγει η αρρώστια από πάνω μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» έγραφε μεταξύ άλλων ο Χέιγουορντ στο κομμάτι του στην Telegraph.

Ο Λιονέλ Μέσι ενημερώθηκε για όλα αυτά και είχε βάλει στόχο να καταφέρει να του στείλει μια φανέλα του με υπογραφή κι ένα μικρό μήνυμα, όπως κι έγινε...

Best of internet