«Το αξίζει ως άνθρωπος ο Ίβιτς»

«Το αξίζει ως άνθρωπος ο Ίβιτς»

Χαρούμενος για τον τρόπο που τελείωσε η σεζόν και για τον προπονητή του ήταν ο Γκάρι Ροντρίγκες.  

«Το αξίζει ως άνθρωπος ο Ίβιτς»
Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Νομίζω όλοι θα κάνουμε καλές διακοπές. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια πολύ δύσκολη σεζόν έκλεισε με όμορφο τρόπο. Στην αρχή των πλέι οφ κανένας δεν το περίμενε, μόνο εμείς είχαμε την πίστη. Χαίρομαι πάρα πολύ που κάναμε και τους υπόλοιπους να πιστέψουν ότι θα τα καταφέρουμε, όπως και κάναμε».
Για τη δική του πρώτη χρονιά στον ΠΑΟΚ: «Σε ομαδικό επίπεδο ήταν μια δύσκολη σεζόν που ξεκίνησε με πολλούς καινούργιους παίκτες. Χρειάστηκε καιρός για να γίνουμε ομάδα να βρούμε χημεία. Έκλεισε με πολύ χαρούμενο τρόπο πετυχαίνοντας το πιο σημαντικό στόχο της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ και χαίρομαι που βοήθησα με τον τρόπο μου να πετύχει η ομάδα το στόχο».

Για την παραμονή του Ίβιτς που ανακοινώθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη: «Πρώτα απ' όλα, πολλά συγχαρητήρια, γιατί το αξίζει σαν άνθρωπος. Μας πήρε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και πέτυχε κάτι που φαινόταν αδύνατο. Το άξιζε και σαν προπονητής και ειμαι πολύ χαρούμενος. Θα είναι μια καλή συνεργασία».

Best of internet