Κλείνει Μοντανιέ η ΑΕΚ!

Κλείνει Μοντανιέ η ΑΕΚ!

Κλείνει Μοντανιέ η ΑΕΚ!

bet365

Η περίπτωση του Φιλίπ Μοντανιέ είναι αυτή που προκρίθηκε από τους ανθρώπους της Ένωσης για την τεχνική ηγεσία της (όπως αναμενόταν)...

Το gazzetta.gr είχε αποκαλύψει την Παρασκευή το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Παρίσι για το θέμα του προπονητή (προκειμένου να συναντήσει τον Φιλίπ Μοντανιέ που ήταν βάσει βιογραφικού το φαβορί διαδοχής του Πογιέτ) και μία μέρα μετά είχαμε γράψει για το θετικό κλίμα που υπήρξε στη συνάντηση με τον Μοντανιέ.

Αυτό το θετικό κλίμα, όπως φαίνεται, μπορεί να οδηγήσει σε... γάμο, ή τουλάχιστον αυτό θα επιδιώξει η ΑΕΚ αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ προκρίθηκε η περίπτωση του 52χρονου κόουτς σε σχέση με εκείνες των Αρουαμπαρένα και Φινκ.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τις δυο πλευρές (ΑΕΚ και Μοντανιέ) να είναι κοντά σε συμφωνία η οποία απλά θα σφραγιστεί στην Αθήνα αύριο, ή τις επόμενες μέρες!

Ο Μπάγεβιτς ενημέρωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για όσα ειπώθηκαν στο Παρίσι, ο διοικητικός ηγέτης έμεινε ικανοποιημένος από όσα άκουσε και δεν αποκλείεται ο Μοντανιέ να έρθει στην Αθήνα τις προσεχείς 24-48 ώρες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με την Ενωση!

Εννοείται πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης μίλησε με το μεγάλο αφεντικό (και) για το ραντεβού του με τον Αρουαμπαρένα και το αποτέλεσμα αυτού, ωστόσο και ο ίδιος ξεκάθαρα τάχθηκε υπέρ της περίπτωσης του Φιλίπ Μοντανιέ...

Υπενθυμίζουμε πως ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ -όπως και να ΄χει- θα είναι αυτός που επέλεξε και προώθησε έπειτα από σειρά προσωπικών επαφών ο Ντούσαν Μπάγεβιτς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα