Παναθηναϊκός: «Να γνωρίζει ο κ.Κοντονής πως έχουν γνώση οι φύλακες»

Παναθηναϊκός: «Να γνωρίζει ο κ.Κοντονής πως έχουν γνώση οι φύλακες»

Παναθηναϊκός: «Να γνωρίζει ο κ.Κοντονής πως έχουν γνώση οι φύλακες»

Με αφορμή και την τελευταία εξέλιξη με την απόρριψη της έφεσης για την τιμωρία του Βιγιαφάνιες, ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «επιτίθεται» στον Σταύρο Κοντονή για «μια σειρά εξοντωτικών ποινών», τον αποκλεισμό της Θύρας 13 και παρόμοια παραπτώματα που δεν τιμωρήθηκαν με τον ίδιο τρόπο, ενώ, από το «τριφύλλι» σχολιάζεται και ο τρόπος που διεξήχθησαν τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε τιμωρηθεί αδίκως με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν φέτος στην ομάδα μας. Κορυφαία στιγμή η ποινή αποκλεισμού της Θύρας 13 για όλη την αγωνιστική περίοδο μετά το μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, ποινή πρωτοφανής, η οποία δεν επεβλήθη σε άλλη ομάδα που υπέπεσε σε παρόμοια παραπτώματα. Ας εξηγήσει ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού το γιατί.

Όπως επίσης ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα ποδοσφαιρικά θέματα κ. Υφυπουργός Αθλητισμού, ας μας εξηγήσει πώς κατάφερε να καταπατήσει κάθε έννοια κανονισμού και να μετατρέψει τη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος σε ρώσικη ρουλέτα, που μόνο λόγω δικών μας σημαντικών παραχωρήσεων, καταφέρνουν να ολοκληρωθούν. Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον ευαίσθητο κ. Υφυπουργό αν και κατά πόσο είναι ενεργός στις αποφάσεις για ποινές που λαμβάνονται σε διάφορα επίπεδα της αθλητικής δικαιοσύνης.

Πάντως να γνωρίζει ο κ. Υφυπουργός ότι έχουν γνώση οι φύλακες.».

Best of internet