Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού και η... νέα ΑΕΛ

Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού και η... νέα ΑΕΛ

Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού και η... νέα ΑΕΛ

bet365

Δεν θα συναντηθούν σήμερα Τσιώλης-Κούγιας, λόγω υποχρεώσεων του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ. Αυτό είναι πλάνο για την επόμενη μέρα των «βυσσινί».

Αναβολή μερικών ημερών για το ραντεβού ανάμεσα σε Σάκη Τσιώλη και Αλέξη Κούγια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, έπρεπε να ταξιδέψει στην Κρήτη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρόλα αυτά, οι... εξελίξεις τρέχουν κανονικά στους «βυσσινί», αφού, τόσο ο προπονητής, όσο και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, έχουν κάνει τις «εκθέσεις» τους σχετικά με την επόμενη ημέρα.

Αυτή, περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές, αφού οι κινήσεις που θα γίνουν - αν συμφωνηθεί το πλάνο φυσικά - θα είναι τουλάχιστον εφτά! Στόχος είναι να προστεθεί στο ρόστερ ταχύτητα, ειδικά στα άκρα της επίθεσης, στοιχείο που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την... νέα ΑΕΛ. Επίσης, αναμένεται να αποκτηθούν δύο αριστεροπόδαροι παίκτες, ένα στόπερ και ένα χαφ, ενώ αλλαγές θα έχουμε και στην επίθεση. Εκεί, θα πρέπει να γίνουν ακόμα δύο κινήσεις, με έναν παίκτη «ευκίνητο» και ταχύ, αλλά και έναν που θα είναι φορ περιοχής, να μπορεί να παίξει τόσο με πλάτη, όσο και με παίκτη δίπλα του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα