Ο Μιγκέλ Βίτορ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Μιγκέλ Βίτορ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Μιγκέλ Βίτορ αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ (pic)

bet365

Ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα είναι ο τελευταίος για τον Μιγκέλ Βίτορ με την ασπρόμαυρη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός γνωρίζει, εδώ και καιρό, ότι δεν πρόκειται να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο» και ήδη έχει αρχίσει να αποχαιρετά φίλους και γνωστούς του στη Θεσσαλονίκη.

Στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Ετοιμος για το τελευταίο ματς», ενώ η σύζυγός του, Τάνια Φερέιρα, ευχαρίστησε όλους τους φίλους της οικογένειας, οι οποίοι βρέθηκαν σ’ ένα πάρτι που διοργάνωσαν μαζί με τα δύο παιδιά τους, Λάουρα και Λεονόρ. «Σας ευχαριστούμε γι’ αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια. Θα είσαστε πάντα στις καρδιές μας».

Ο Μιγκέλ Βίτορ στα τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 115 επίσημα ματς (χωρίς να υπολογίζεται το σημερινό παιχνίδι) σε όλες τις διοργανώσεις (82 πρωτάθλημα, 11 Κύπελλο και 22 Ευρώπη) έχοντας πετύχει και 10 γκολ (9 στο πρωτάθλημα και 1 στην Ευρώπη).

Ready for the last game.⚽ #oloimazi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miguel Vitor (@miguelvitor15) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα