Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Φινάλε ή μήπως όχι;

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Φινάλε ή μήπως όχι;

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: Φινάλε ή μήπως όχι;

Έτσι όπως τα’ φερε η ζωή, μπορεί η Τούμπα απόψε να αποτελέσει τον τελευταίο ποδοσφαιρικό σταθμό μιας θρυλικής καριέρας για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ή μήπως όχι;

Ο αποψινός αγώνας για πολλούς θα είναι ο τελευταίος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Για κάποιους άλλους, ειδικά τον επί δεκαετίες ατζέντη του Εμίλ Ντάντσεφ, όχι. Στη Βουλγαρία επιμένουν, ότι αν ο «Μίτκο» το θελήσει μπορεί να επεκτείνει για ακόμη ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που λήγει τον Ιούνιο. Υπάρχει πάντοτε το δέλεαρ της Κίνας, των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας, όπου μόνο με το όνομα μπορεί να βρει ένα ακόμη τελευταίο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Είναι, όμως, αυτό που θέλει ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια διαδρομή και παγκόσμια αναγνώριση; Να παίζει μόνο για τα χρήματα…

Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ενδεχομένως να περιμένει μια συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, συνεχίζοντας να παραμένει αινιγματικός για το μέλλον του ακόμη και στις λίγες κουβέντες, που έχει με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

Πάντως δεν αποκλείεται να ανατρέξουμε σε λίγους μήνες στη σημερινή ημέρα για να αναζητήσουμε το τελευταίο παιχνίδι μιας θρυλικής καριέρας του Βούλγαρου σούπερ σταρ.

Κι αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ, το βράδυ στην Τούμπα, αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα από την ασπρόμαυρη κερκίδα. 

Best of internet