Πρώτη ημέρα στη... δουλειά για Μουρίνιο (pics & vids)

Πρώτη ημέρα στη... δουλειά για Μουρίνιο (pics & vids)

Πρώτη ημέρα στη... δουλειά για Μουρίνιο (pics & vids)

bet365

O Zoσέ Μουρίνιο είναι ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και λίγες ημέρες , με τον Πορτογάλο να... πιάνει κατευθείαν δουλειά και να ξεναγείται τη Δευτέρα (30/5) στο προπονητικό κέντρο των «Κόκκινων Διαβόλων».

Την πρώτη του ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδια του για την επόμενη ημέρα των «Κόκκινων Διαβόλων» και τη Δευτέρα (30/5) ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κάρινγκτον από τον αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ με διευρυμένα εκτελεστικά καθήκοντα, Εντ Γούντγουορντ.

Ο Μουρίνιο είχε μια πρώτη γνωριμία με διάφορα μέλη του συλλόγου, συνομίλησε με τον Μπόμπι Τσάρλτον, ενώ στη συνέχεια είχε και κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Εντ Γούντγουορντ, προκειμένου να επεξεργαστούν το πλάνο, πάνω στο οποίο θα στηριχθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός των «Κόκκινων Διαβόλων».

O «Special One» θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του στις 7 Ιουλίου, ενώ 12 ημέρες αργότερα η Γιουνάιτεντ θα αναχωρήσει για την Κίνα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα