Τομάς: «Ζηλεύουν τον Ολυμπιακό, με θέλει πίσω ο Κομπότης»!

Τομάς: «Ζηλεύουν τον Ολυμπιακό, με θέλει πίσω ο Κομπότης»!

bet365

Σε μία μεγάλη συνέντευξή του στην Γαλλία ο Χαβιέ Τομάς μίλησε για το πέρασμά του από τον Λεβαδειακό και τον Κομπότη αλλά και για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο 30χρονος Γάλλος στόπερ μίλησε στο site Footballski για την καριέρα του στην Ελλάδα και πολλά άλλα θέματα. Ο Χαβιέ Τομάς - που έχει παίξει σε Ολυμπιακό Βόλου και Λεβαδειακό στην χώρα μας - είπε μεταξύ άλλων για:

Τον Ολυμπιακό, τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη και τα όσα ακούγονται κατά καιρούς: Μπορεί να έχουν χρεώσει διάφορα πράγματα αλλά άλλο τι λέει κανείς και άλλο τι υπάρχει. Θεωρώ πως όταν ένας πρόεδρος έχει μία ομάδα που κερδίζει συνέχεια, τον ζηλεύουν. Εάν υπάρχει διαφθορά ή όχι; Δεν μπορώ να σας το πω εγώ αυτό. Είδατε όμως τον τελικό του Κυπέλλου και ότι τον κέρδισε η ΑΕΚ. Είναι τόσο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός αλλά το Κύπελλο το έχασε. Μπορεί να υπήρχαν αναφορές για διαφθορά στο παρελθόν λόγω θεμάτων απονομής δικαιοσύνης. Όμως το να βάλεις τέτοια ταμπέλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κάτι περίπλοκο. Μπορεί κάποιοι παίκτες να επηρεάζονται από μία τέτοια ατμόσφαιρα. Ειδικά οι ξένοι. Γυρίζοντας στην Γαλλία βάζουν όλοι μία ετικέτα ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν αξίζει και πως θεωρούν ότι υπάρχει διαφθορά. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Όταν βλέπεις τα ματς που έχει παίξει στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ και τους πόντους που έχει φέρει δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι υπάρχει διαφθορά. Είναι το επίπεδο που είναι στην Ευρώπη και οι βαθμοί που φέρνουν. Δεν μετράει αυτό;

Τον Κομπότη και την κακή του φήμη: Ναι είχε μία τέτοια κακή φήμη. Εγώ όταν πήγα στην ομάδα του είπα εξαρχής πως 'ξέρω την φήμη σου. Θα δούμε μέσα στην χρονιά εάν θα την επιβεβαιώσεις ή όχι'. Είχαμε πραγματική σχέση. Έκανε πολλά. Είδα την προσωπικότητά του όταν μία μέρα στην διάρκεια ενός αγώνα η κόρη μου ήταν πραγματικά πολύ άρρωση μου στάθηκε. Έπρεπε να την πάμε στα επείγοντα. Μετά από τον αγώνα που είχαμε πήγα αμέσως εκεί. Ο πρόεδρος είχε πάει πριν από μέρα στο νοσοκομείο. Υπάρχουν πράγματα στην ζωή που μετράνε. Όπως το να έχεις τέτοιες σχέσεις. Έχουμε επαφές. Με θέλει πίσω στην ομάδα αλλά είναι κάτι που θα το δούμε.

Επιπλέον, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Τζιμπρίλ Σισέ ότι δεν παίζονται επί ίσοις όροις τα ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Απάντησε πως ο ίδιος δεν είχε αισθανθεί κάτι τέτοιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα