Παραδέχεται το ... λάθος με Γκουαρδιόλα ο Πελεγκρίνι

Παραδέχεται το ... λάθος με Γκουαρδιόλα ο Πελεγκρίνι

Παραδέχεται το ... λάθος με Γκουαρδιόλα ο Πελεγκρίνι

bet365

Ήταν και δική του απόφαση να γίνει γνωστό μεσούσης της περιόδου από τον Γκουαρδιόλα, ωστόσο, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι παραδέχθηκε πως αν του δινόταν η ευκαιρία, δεν θα το έκανε ξανά σε αυτό το χρονικό σημείο...

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, συζήτησε με τη διοίκηση της ομάδας όταν πλέον ο Ισπανός κόουτς είχε ανακοινώσει ότι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στη Μπάγερν Μονάχου.

Προς τιμήν του, τονίζει πως: «Επειδή συνεχώς γράφονταν και ακούγονταν διάφορα για τον Γκουαρδιόλα στην Άρσεναλ, τη Γιουνάιτεντ και άλλες ομάδες, ήταν κρίμα να έχουν ανησυχία οι άλλες ομάδες από τη στιγμή που ουσιαστικά όλοι γνωρίζαμε ότι θα ερχόταν στη Σίτι ο Πεπ».

Αυτό στο οποίο ουσιαστικά παραδέχεται πως τον «έκαψε» και οι «πολίτες» κατάφεραν απλά να βρεθούν στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας την υποχρέωση να παίξουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, ήταν το timing που έγινε γνωστό ότι εκείνος θ' αποχωρούσε και ο Γκουαρδιόλα θα ήταν ο διάδοχός του.

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω, ίσως και να μην το έκανα ξανά... Ομολογώ πως ήταν δύσκολο να δουλέψουμε σωστά μετά από αυτό. Κι εγώ να ήμουν εντάξει, οι παίκτες δεν μπορούσαν να το κάνουν σωστά, επηρεάστηκαν».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα