Σύσκεψη για τα μεταγραφικά και παρουσίαση Ζιλμπέρτο μετά τον ΠΑΟΚ

Σύσκεψη για τα μεταγραφικά και παρουσίαση Ζιλμπέρτο μετά τον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σύσκεψη για τα μεταγραφικά και παρουσίαση Ζιλμπέρτο μετά τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει την Τρίτη (31/5) στην Τούμπα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και τις αμέσως επόμενες ημέρες οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν μεταγραφική σύσκεψη, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Ζιλμπέρτο.

Με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (31/5) στην Τούμπα, η χρονιά του Παναθηναϊκού φτάνει οριστικά στο φινάλε της.

Σύμφωνα με τη «Goal», με την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη (1/6) οι Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να έχουν ευρεία μεταγραφική σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθούν οι κινήσεις των «πρασίνων» στην καλοκαιρινή αγορά, καθώς και οι θέσεις που το «τριφύλλι» χρειάζεται ενίσχυση.

Παράλληλα θα γίνει και η τελική αξιολόγηση του «πράσινου» ρόστερ, ενώ είτε την ίδια ημέρα είτε την Πέμπτη (2/6) προβλέπεται να πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση του Ζιλμπέρτο Σίλβα ως νέου τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, καθώς ο ίδιος είχε ζητήσει αυτή να λάβει χώρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Σίλβα θα επιστρέψει για κάποιες ημέρες στην πατρίδα του και με την επιστροφή του στην Αθήνα θα ξεκινήσει να «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα