«Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»

ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

«Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»

«Επικοινώνησαν με την οικογένεια του Πουλίδο οι απαγωγείς»

Ιστοσελίδα στο Μεξικό αναφέρει πως οι απαγωγείς του Άλαν Πουλίδο επικοινώνησαν με την οικογένεια του και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ την μεξικάνικης εφημερίδας «Impacto», η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια του Άλαν Πουλίδο, οι απαγωγείς του 25χρονου ποδοσφαιριστή έκαναν την εμφάνιση τους.

Τα άτομα που απήγαγαν τον Μεξικανό φορ του Ολυμπιακού φέρονται να ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια του, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωση του.

Όπως αναφέρεται, ο Εισαγγελέας Ισμαέλ Ακόστα που συντονίζει τις προσπάθειες περιμένει να υπάρξει και νέα επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια του παίκτη, έτσι ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τονίζεται πως ο Πουλίδο θα μπορέσει να επιστρέψει στους δικούς του σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Βέβαια την σχετική εξέλιξη θα πρέπει να επιβεβαιώσουν επίσημα και οι αρμόδιες Αρχές, ενώ ο Ολυμπιακός από την πλευρά του παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία την υπόθεση, με την ΠΑΕ να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να ενημερώνεται για όποια νεότερη πληροφορία υπάρχει γύρω από το ζήτημα.

Best of internet