Στραματσόνι: «Να μείνει ο Πέτριτς σε άλλο πόστο»

Στραματσόνι: «Να μείνει ο Πέτριτς σε άλλο πόστο»

Στραματσόνι: «Να μείνει ο Πέτριτς σε άλλο πόστο»

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποθέωσε τον Μλάντεν Πέτριτς και μίλησε για το μεταγραφικό πλάνο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου:

Για το αντίο του Πέτριτς: «Θέλω να πω ευχαριστώ στον Μλάντεν Πέτριτς. Είναι ένας από τους παίκτες που από την πρώτη μέρα που ήρθα με βοήθησε. Αυτός, ο Ζέκα, ο Μπεργκ, ο Ταυλαρίδης. Είναι ένας από τους όχι και τόσο νέους παίκτες. Ήταν μία σημαντική μέρα. Θέλω να τον ευχαριστήσω. Δεν είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την στιγμή αλλά θέλω να τον ευχαριστήσω για την συνεργασία μας. Μιλήσαμε χθες βράδυ. Μετά την κουβέντα έκανε την ανακοίνωση.

Είναι φιτ, είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα μπορούσε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με μία λογική χρήση. Ήθελα να τον μεταπείσω και να συνεχίσω. Μου είπε ευχαριστώ. Προσπάθησα να τον πείσω. Παίκτες σαν εκείνον έρχονται από τον πάγκο και αλλάζουν την ροή του ματς. Πρέπει να ξέρετε και τι είχε προηγηθεί για να καταλάβετε ακριβώς την συζήτηση αυτή. Θα ήθελα ανθρώπους με αυτή την νοοτροπία κοντά στην ομάδα. Μίλησα στον πρόεδρο και του είπα να παραμείνει σε άλλο πόστο στην ομάδα. Είναι καλό για εμένα έχω γύρω μου ανθρώπους με ποδοσφαιρική παιδεία».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε καθαρές ιδέες. Έχουμε ένα κορμό, μια βάση 14-15 παικτών και πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όλοι αυτή την χρονιά έκαναν λάθος, με πρώτο εμένα, οι παίκτες έκαναν. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να τελειώσουμε με τον ΠΑΟΚ, περιμένουμε τα αποτελέσματα. Αν δεν νικήσει η ΑΕΚ έχουμε περισσότερες πιθανότητες».

Best of internet