«Τον Μλάντεν θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»

«Τον Μλάντεν θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»

Gazzetta team
«Τον Μλάντεν θα τον ξαναβρούμε μπροστά μας»

bet365

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Παναθηναϊκού, Σταμάτης Γαρρής χαρακτήρισε σπάνιο ποδοσφαιριστή τον Πέτριτς και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα τον ξαναβρούν μπροστά τους.

Αναλυτικά το post του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτη Γαρρή στο Facebook...

Ήταν μεγάλη υπόθεση που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς. Υπόδειγμα επαγγελματία, χαρακτήρας εξαιρετικά σπάνιος για ποδοσφαιριστή με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ποδοσφαιρικό μυαλό - «ξυράφι», με το βλέμμα πάντα στο ομαδικό καλό. Για την ποδοσφαιρική του αξία «μιλούν» τα έργα του.

Έδωσε μια νίκη που σήμαινε πάρα πολλά την περυσινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ - ποίημα κόντρα στην Αϊντχόφεν. «Σφράγισε» την πρωτιά στα play offs την πρώτη του σεζόν στην ομάδα με το γκολ επί του ΠΑΟΚ. Έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο φέτος.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Πανιώνιος και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!
Μα πάνω απ' όλα έδωσε πάντα το 100% των δυνάμεών του. Ο Μλάντεν είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Και από τους ανθρώπους που στο μέλλον θα ξαναβρούμε μπροστά μας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα