Βλαχοδήμος: «Στο σπίτι μας, μόνο νίκη»

Βλαχοδήμος: «Στο σπίτι μας, μόνο νίκη»

Gazzetta team
Βλαχοδήμος: «Στο σπίτι μας, μόνο νίκη»

bet365

Τη Λεωφόρο πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο εντός έδρας ματς για τα πλέι-οφ κόντρα στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο... «Όποιοι κι αν παίξουν, μπορούμε να κερδίσουμε» είπε ο νεαρός τερματοφύλακας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» στη NOVA:

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Οι σκέψεις είναι πως με δέκα παίκτες τα πήγαμε καλά, αν σκοράραμε ως το 60' που πιέζαμε πιστεύω πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στη συνέχεια άρχισε να φαίνεται πως ήμασταν με δέκα και χάσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα και να δώσουμε όλη μας την ενέργεια στον επόμενο με αντίπαλο τον Πανιώνιο».

Για τις απουσίες των Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Σωστό κι αυτό. Σε μια ομάδα, όμως, δεν είναι μόνο έντεκα παίκτες, είναι 20 και 22 πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω πως κι αυτοί που θα παίξουν τώρα, μπορούν να κερδίσουν τον Πανιώνιο».

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Πανιώνιος και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!

Για το ότι δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν φέτος τον Πανιώνιο: «Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε, ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι παίζουμε. Πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε στο σπίτι μας, περιμένουμε μόνο τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα