Με απουσίες και... νέους ο Παναθηναϊκός

Με απουσίες και... νέους ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με απουσίες και... νέους ο Παναθηναϊκός

bet365

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να μην υπολογίζει σε 6, αλλά να παίρνει μαζί του Στάικο και Ευαγγέλου.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί απέναντι στον Πανιώνιο ο Παναθηναϊκός την Κυριακή. Ο Αντρέα Στραματσόνι, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδη, όπως επίσης και στους τραυματίες Πράνιτς και Τελάντερ. Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός άφησε και πάλι εκτός τον Σέρχιο Σάντσεθ, ενώ πήρε στην αποστολή τον Καλτσά, αλλά και τους Στάικο, Ευαγγέλου.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» στην τελευταία προπόνηση είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κυανέρυθρους», που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 5η αγωνιστική στα play offs της Super League Ελλάδας.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα