Πέτριτς: «Ήρθε η ώρα να πω αντίο...»

Πέτριτς: «Ήρθε η ώρα να πω αντίο...»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μέσω Instagram, ανακοίνωσε πως πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο...

Πέτριτς: «Ήρθε η ώρα να πω αντίο...»

Η ώρα του αντίο έφτασε για τον Μλάντεν Πέτριτς. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο του στη Λεωφόρο, καθώς πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά από 19 χρόνια μεγάλης καριέρας. Στο μήνυμά του στο Instagram ευχαρίστησε τον Αντρέα Στραματσόνι για την πρόταση που του έκανε να συνεχίσει για ακόμα ένα χρόνο, ενώ ευχαρίστησε και την γυναίκα του Δέσποινα που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του.

Αναλυτικά έγραψε:

«Κάποιες φορές μια φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις. Αλλά αυτή τη φορά πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πολύ με πονάει ότι αύριο θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά μετά από 19 χρόνια επαγγελματικού ποδοσφαίρου ήρθε η ώρα να πω αντίο. 

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου τα τελευταία 13 χρόνια. Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Τον μάνατζέρ μου, τους φίλους μου και τους φιλάθλους για τις πολλές αξέχαστες αναμνήσεις. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!».

 

Best of internet