Ωραίος και ο παλιός και ο νέος για Αγγλία (vids)

Gazzetta team
Ωραίος και ο παλιός και ο νέος για Αγγλία (vids)

bet365

Ο Ράσφορντ έκανε ιστορικό ντεμπούτο με τα Λιοντάρια, ο Ρούνεϊ πυροβόλησε για 52η φορά και τα Λιοντάρια νίκησαν 2-1 την Αυστραλία. Νίκες για Β. Ιρλανδία, Κροατία, ισοπαλία για Ιρλανδία.

Σκόραρε στο πρώτο σουτ του στο ντεμπούτο γενικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ίδιο συνέβη και στο ντεμπούτο του στην Premier League, για να χτυπήσει εκ νέου με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει τρελάνει κόσμο και πλέον το κάνει και με το εθνόσημο. Μπήκε βασικός στο φιλικό με την Αυστραλία και χρειάστηκε μόλις 135 δευτερόλεπτα στο γήπεδο, για ν’ ανοίξει το δρόμο για τη νίκη με 2-1.

Η μπάλα σηκώθηκε στον αέρα από κόντρα και ολοκλήρωσε με μονοκόμματο σουτ τη φάση που εκείνος είχε ξεκινήσει. Εκείνος ξεκίνησε και το δεύτερο γκολ των Λιονταριών, με τον Ρούνεϊ (55’) να πυροβολεί για 52η φορά με την Εθνική. Και τα δύο τέρματα ήρθαν από ασίστ του Στέρλινγκ. Μόνο που στο 75’ ο Ντάιερ με περιέργη κεφαλιά ψαράκι προς τη λάθος εστία, διαμόρφωσε το τελικό 2-1.


Με αλλαγές η Κροατία
Η απουσία του Λόβρεν δεν δείχνει να επηρεάζει τους Κροάτες, αφού με τον Τσάτσιτς στον πάγκο τους μετρούν πέντε νίκες και μια ισοπαλία! Η Κροατία με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της επικράτησε 1-0 της Μολδαβίας χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κράμαριτς. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Σίντελφελντ, ο οποίος αναμένεται να είναι στην αποστολή για τα γήπεδα της Γαλλίας.

Βασικός ο Σάμπο
Θετικά δείγματα της Σλοβακίας, επικράτησε 3-1 της Γεωργίας, χωρίς μάλιστα αρκετούς βασικούς. Εκτός πλάνων ήταν οι Χάμσικ, Σκρτελ, Στοχ, Μακ, ωστόσο βασικός ήταν ο Σάμπο, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία. Ο Νέμετς πέτυχε δυο τέρματα, ενώ γκολ σημείωσε και ο Ζρέλακ.

Εξαιρετική η Τσεχία, διέλυσε 6-0 τη Μάλτα σε ματς που η τεχνική ηγεσία είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε πολλούς παίκτες. Ο Πλασίλ άνοιξε το σκορ, ο Σκόντα πέτυχε το 2-0, ενώ ο Χούμπνικ έκανε το 3-0. Ο Λάφατα σημείωσε το 4-0, ενώ Νέτσιντ και Σικ διαμόρφωσε το 6-0.

Πολύ δυνατό τεστ για τους Ιρλανδούς, αναδείχθηκε ισόπαλοι 1-1 με την Ολλανδία. Ο Λονγκ άνοιξε το σκορ στο 30' και ο Ντε Γιονγκ ισοφάρισε στο 85' για τους Οράνιε.

Δείγμα θετικό και για τους Βορειοιρλανδούς, επικράτησαν 3-0 της Λευκορωσίας, με τον Κάρολ να είναι βασικός! Ο Λάφερτι συνέχισε το σερί στα γκολ, σκόρερ και οι Ουάσινγτον, Γκριγκ.

 

EURO Τελευταία Νέα