Λεοζίνιο «Να βρεθεί άμεσα λύση στον Ηρακλή»

Λεοζίνιο «Να βρεθεί άμεσα λύση στον Ηρακλή»

Gazzetta team
Λεοζίνιο «Να βρεθεί άμεσα λύση στον Ηρακλή»

bet365

Ο Λεοζίνιο απεύθυνε έκκληση να βρεθεί άμεσα λύση στην ΠΑΕ Ηρακλή προκειμένου να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα με την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από τον ερχομό του στον Ηρακλή μέχρι και σήμερα. «Ήρθα εδώ σε δύσκολη εποχή. Κάθε μέρα ακούω για την κατάσταση, για ένα διαφορετικό πρόβλημα, είναι κάπως δύσκολο, αλλά οι παίκτες πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ότι ακούγαμε από έξω έπρεπε να μένει έξω γιατί η ομάδα έπρεπε να μένει ενωμένη και να προπονείται καλά.

Όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση. Πρέπει όλοι μαζί να πάμε στην προετοιμασία για να βάλουμε τον Ηρακλή στη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Προσπαθεί να μας κρατάει όλους μαζί. Πιστεύω να τελειώσουν τα προβλήματα, να βρεθεί γρήγορα λύση και να είμαστε συγκεντρωμένοι για την επόμενη χρονιά. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Κάποιοι νέοι παίκτες έχουν πλέον την εμπειρία της φετινής χρονιάς για την επόμενη. Ο Ηρακλής έχει καλούς νεαρούς παίκτες.

Ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς ήταν για εμάς ο Βέλλιος. Θα δουλέψω σκληρά και ίσως είμαι του χρόνου ο καλύτερος παίκτης. Πρώτα όμως σκέφτομαι την ομάδα», τόνισε ο έμπειρος μέσος στον «Αρένα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα