Σκόνδρας: «Η ομάδα είναι μία γροθιά»

Gazzetta team
Σκόνδρας: «Η ομάδα είναι μία γροθιά»

bet365

Ο Γιάννης Σκόνδρας αποδίδει τα εύσημα στον Βλάνταν Ιβιτς και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ για την εικόνα που βγάζει η ομάδα στα πλέι οφ.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, o Τρικαλινός αμυντικός αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
«Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 90 λεπτά. Η ομάδα σίγουρα ήταν κουρασμένη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό» .

Με το ηθικό στα ύψη ταξθδεύει ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για την κόντρα με την ΑΕΚ την Κυριακή. Στο 3.55 προσφέρει η Novibet το διπλό της ομάδας του Ιβιτς.

Για τους… χαμηλούς ρυθμούς του δευτέρου ημιχρόνου:
«Όλη η ομάδα είναι κουρασμένη. Παίζουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς. Είχαμε το σκορ και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ και δεν σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις. Πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά και όλες οι ομάδες κουρασμένες. Χρειάζεται καλή διαχείριση και να μην υπάρχει εφησυχασμός από κανέναν. Τίποτα δεν είναι εύκολο και απαιτείται συγκέντρωση. Η πιο φρέσκια ομάδα θα βγει πρώτη».

Για το ότι αγωνίστηκε στη φυσική του θέση:
«Ένιωσα καλά, αλλά δεν έχω θέμα. Θα παίζω όπου μου ζητάει ο προπονητής. Το σημαντικό είναι ότι έπαιξα και ότι βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει».

Για τα πλεονεκτήματα του ΠΑΟΚ απέναντι των υπόλοιπων ομάδων στα play off:
«Σίγουρα το ότι η ομάδα είναι μία γροθιά παίζει τον κυριότερο ρόλο. Επίσης η διαχείριση του τεχνικού τιμ και εμάς των ίδιων βοηθάει πολύ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:
«Είναι ένα ακόμα ντέρμπι. Θα πάμε για το διπλό και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα