Τέλος και επίσημα ο Νικολακάκης από την ΑΕΛ

Τέλος και επίσημα ο Νικολακάκης από την ΑΕΛ

Την λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Νικολακάκη ανακοίνωσε η ομάδα της ΑΕΛ. 

Τέλος και επίσημα ο Νικολακάκης από την ΑΕΛ

Και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της ΑΕΛ, αποτελεί ο Μανώλης Νικολακάκης, με την διοίκηση να ανακοινώνει το «διαζύγιο». Αυτό, βέβαια, ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως θα έρθει, αφού ο ταλαντούχος μπακ δεν υπολογιζόταν, από τον Γενάρη. Τότε, μετά και την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα και τις προσθήκες που ακολούθησαν τον Γενάρη, δεν είχε χρόνο συμμετοχής, με μόλις δύο φορές να βλέπει ενδεκάδα, αν και μέχρι εκείνο το σημείο ήταν βασικός. 

Η ανακοίνωση: 

«Πριν από λίγη ώρα έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ ο εξαίρετος ποδοσφαιριστής Μανώλης Νικολακάκης. Όπως είναι γνωστό ο ποδοσφαιριστής είχε συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια με την ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που ήρθαν το καλοκαίρι του 2015, αλλά λόγω της ύπαρξης στην ίδια θέση του 22χρονου Ρέντζα, του 19χρονου Μασούρα και του 19χρονου Ζέρρη το τελευταίο διάστημα ήταν εκτός πλάνων του κ. Τσιώλη.

Ο Μανώλης Νικολακάκης παρακάλεσε να μείνει ελεύθερος για να υπογράψει στην ΠΑΕ Τρίκαλα και η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημά του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται μαζί με την ΠΑΕ Τρίκαλα να κατακτήσουν την άνοδο στη Super League».

Best of internet