Γιόχανσον: «Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

Gazzetta team
Γιόχανσον: «Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο»

bet365

Άλλη ομάδα ήταν η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιόχανσον, λίγο μετά την νίκη της Ένωσης επί του Παναθηναϊκού.

Στην αλλαγή εικόνας της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που μίλησε στην κάμερα της NOVA για την «ρεβάνς» που πήρε η Ένωση.

«Η εικόνα μας σήμερα ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με εκείνη της Δευτέρας στη Λεωφόρο. Σήμερα, ήμασταν μια άλλη ομάδα. Δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Πήραμε αυτό που θέλαμε και τώρα κοιτάζουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ, για να το κερδίσουμε και να βρεθούμε στην πρώτη θέση, που είναι ο στόχος μα. .

Όσο για το γκολ που πέτυχε, αλλά και την ευκαιρία που έχασε, είπε: «Έβαλα το δύσκολο και έχασα το εύκολο! Συμβαίνουν αυτά. Δεν υπολόγισα σωστά τη θέση μου και σημάδεψα πιο ψηλά από ότι θα έπρεπε. Όμως ευτυχώς σκοράραμε στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα