Και άλλοι συμπαίκτες στην διοίκηση του ΟΦΗ

Και άλλοι συμπαίκτες στην διοίκηση του ΟΦΗ

Και άλλοι συμπαίκτες στην διοίκηση του ΟΦΗ

bet365

Η ομάδα των 9 που έφερε τον ΟΦΗ στην Football League μεγαλώνει, καθώς και άλλοι επιχειρηματίες είναι έτοιμοι να βοηθήσουν βλέποντας πόσο σοβαρή είναι αυτή η προσπάθεια.

Με τον ΟΦΗ να βρίσκεται μια ανάσα από τον γκρεμό, εννιά άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το ποδόσφαιρο, απλά αγαπούσαν την ομάδα αποφάσισαν να βάλουν πλάτη για να σώσουν το καράβι. Και το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παρά τα αρχικά προβλήματα λόγω απειρίας που υπήρξαν στο ξεκίνημα, οι Κρητικοί όχι απλά βρήκαν τον δρόμο τους, αλλά ανέβηκαν και στην Football League, φέρνοντας και πάλι τα χαμόγελα στα χείλη των φιλάθλων, που με την σειρά τους γέμισαν πολλές φορές το Γεντί Κουλέ και ειδικά στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα ασφυκτικά.

Η επιτυχία αυτή, αλλά και το γεμάτο γήπεδο, έχει κάνει πολλούς επιχειρηματίες να θέλουν να μπουν και αυτοί στο παιχνίδι, βοηθώντας τους αρχικούς εννιά. Όπως φάνηκε και στην σημερινή συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να μπουν στο σχήμα, με τους τωρινούς ανθρώπους της διοίκησης, να ξεκαθαρίζουν πως κάθε προσπάθεια βοήθειας θα είναι δεχτή.

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια του προέδρου Αντίπα Σηφάκη, ο οποίος επισήμανε: «Εχω πεί αρκετές φορές ότι η πόρτα μας είναι ανοιχτή, σε όποιον συμφωνεί με τον τρόπο διοίκησης μας. Ξεκινήσαμε 9 επιχειρηματίες και τώρα με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Football league, θα γίνουμε περισσότεροι. Είναι μια ευκαιρία για τους επιχειρηματίες του Ηρακλείου και της Κρήτης συνολικά, να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τον ΟΦΗ και ότι πράγματι θέλουν να τον δουν σύντομα στην Σούπερ Λίγκ».

Μια διεύρυνση του σχήματος είναι δεδομένο πως θα φέρει και άλλα έσοδα και πως η δυναμική θα είναι διαφορετική, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να είναι έτοιμοι όλοι μαζί να παλέψουν για τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα