Παράταση στην αγωνία για Βέροια

Παράταση στην αγωνία για Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Παράταση στην αγωνία για Βέροια

bet365

Αναβολή για την Τρίτη (31/5) πήρε η εκδίκαση της έφεσης της Βέροιας για την αδειοδότηση λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση αναμονής η Βέροια, όσον αφορά την απόφαση για ανάκληση της άδειας και την έφεση που κατέθεσε. Η εκδίκαση αυτής ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (26/5), ωστόσο, δόθηκε παράταση στην αγωνία.

Συγκεκριμένα, η αποχή των δικηγόρων, που δεν ήταν δυνατό να παραστούν στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, έφερε και την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης. Νέα ημερομηνία ορίστηκε η Τρίτη 31 Μαΐου, με άπαντες στη «βασίλισσα του Βορρά» να ελπίζουν να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν αυτό το θέμα, ώστε να... τρέξουν όλα τα υπόλοιπα και να συνεχιστεί ο σχεδιασμός σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μακ σκοράρει το πρώτο γκολ στο ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.

Πάντως, στον σύλλογο της Ημαθίας έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες που έπρεπε, προκειμένου να ανατρέψουν τα δεδομένα και να έχουν κανονικά την άδεια για τη νέα σεζόν, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα