Σεμέδο και Τζέφερσον στη λίστα του Σίλβα

Gazzetta team
Σεμέδο και Τζέφερσον στη λίστα του Σίλβα

bet365

Δύο ποδοσφαιριστές που γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία φαίνεται πως αρέσουν στον Μάρκο Σίλβα. Ο λόγος για τους Ρούμπεν Σεμέδο και Τζέφερσον.

Ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και έχει καλή άποψη εξετάζει για τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σίλβα. Έτσι, όπως είναι λογικό, τα μάτια του τα έχει στραμμένα στην Πορτογαλία και για την ακρίβεια σε δύο ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Live Sport», πρόκειται για τον στόπερ Ρούμπερν Σεμέδο και τον αριστερό μπακ Τζέφερσον. Ο πρώτος είναι 22 χρόνων και αρχικά αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες στην Σετούμπαλ όπου μέτρησε 15 συμμετοχές, πριν μετρήσει άλλες τόσες και στη Σπόρτινγκ, ενώ ο 27χρονος μπακ είναι ανακάλυψη του Σίλβα, ο οποίος τον είχε πάρει στην Εστορίλ από την Ναούτικο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα