Σεβίλλη και Παρί για Μαζουάκου

Σεβίλλη και Παρί για Μαζουάκου

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουάκου βρίσκεται και στο στόχαστρο της ομάδας της Σεβίλλης σύμφωνα με ισπανικά ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών. Γίνεται λόγος και για Παρί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισπανικής «AS», η Σεβίλλη ήδη έχει βγει στο… ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Μπενουά Τρεμουλινάς, ο οποίος θα κλείσει στην Παρί.
Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, ο Αρτούρ Μαζουάκου βρίσκεται στο νούμερο 3 της λίστας των Σεβιγιάνων, πίσω από τον Ντινιέ της Παρί Σεν Ζερμέν και του Σιντιμπέ της Λιλ, παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους. Ο Ουνάι Έμερι φαίνεται πως αναζητά έναν φουλ μπακ από την αριστερή πλευρά με ικανότητα να την ανεβαίνει και να την καλύπτει όλη, βοηθώντας δημιουργικά και επιθετικά. Παράλληλα εκτός από την Σεβίλλη τα διεθνή media εμφανίζουν και την Παρί να ενδιαφέρεται για τον Μαζουάκου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα