Μονόδρομος για Σούπερ Λίγκα η τήρηση του προγράμματος

Μονόδρομος για Σούπερ Λίγκα η τήρηση του προγράμματος

bet365

Με τον χρόνο να πιέζει αφόρητα στην Σούπερ Λίγκα ξεκαθαρίζουν πως είναι μονόδρομος η τήρηση του προγράμματος, καθώς σε ενδεχόμενη αλλαγή ημέρας του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, τινάζονται όλα στον αέρα.

Και εκεί που νομίζαμε πως μετά την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου όχι είχαν λυθεί και πως το ποδόσφαιρο ξεπέρασε μια σοβαρή κρίση, έρχεται το πρόβλημα των αγώνων της Κυριακής να ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη. Συγκεκριμένα όπως είναι γνωστό την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στον τέταρτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Η αρχική λύση που θέλησε να δοθεί είναι να υπάρξει αλλαγή ώρας και να γίνει η αναμέτρηση του ποδοσφαίρου στις 16:00 αντί τις 20:00 που είχε αρχικά οριστεί και αυτή του μπάσκετ στις 22:00 αντί 19:30. Σε αυτή την αλλαγή όπως αναφέραμε και χθες, ήταν κάθετα αντίθετες οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Λίγκα, για δύο λόγους. Αρχικά λόγος υγείας, μιας και τέτοια εποχή το να γίνονται οι αγώνες τόσο νωρίς είναι ότι χειρότερο για τους παίκτες, αλλά και λόγοι ασφαλείας, καθώς παρότι η διαφορά ωρών είναι μεγάλη, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει πιθανό ραντεβού μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Με δεδομένο το ότι την ίδια ημέρα δεν μπορούν να γίνουν σε τόσο κοντινή απόσταση δύο τόσο σημαντικά παιχνίδια, στην Λίγκα αλλά και στις ομάδες είναι ξεκάθαρο πως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι στο πρόγραμμα. Και δεν είναι γιατί η τήρησή του είναι μονόδρομος, από την στιγμή που ο χρόνος πιέζει αφόρητα. Και πιέζει γιατί έχει ήδη χαθεί υπερπολύτιμος με την αλλαγή που υπήρξε λόγω της αναβολής του τελικού Κυπέλλου.

Σε απλά ελληνικά δεν υπάρχουν άλλες ημερομηνίες. Οι ξένες Ομοσπονδίες ήδη είναι αντίθετες και για τις 31 Μαΐου ή 1η Ιουνίου και πιέζουν τις ομάδες να τους δώσουν τους παίκτες και όπως είναι λογικό δεν υπάρχει περίπτωση να πουν ναι και σε άλλη αναβολή αγωνιστικής. Συνολικά μια ακόμα αλλαγή διεξαγωγής αγώνα ή συνολικά αγωνιστικής, μπορεί να τινάξει όλα τα πλέι οφ στον αέρα, ενώ υπάρχει και σημαντικό πρόβλημα με τις ομάδες που θα δηλωθούν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, με την ημερομηνία που πρέπει αυτό να γίνει να είναι η 1η Ιουνίου.

Το σίγουρο πάντως είναι πως πρέπει να βρεθεί λύση και να βρεθεί ανάμεσα στις δύο Λίγκες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, προκειμένου όλοι να είναι ευχαριστημένοι και κυρίως να μην τιναχθούν στον... αέρα τα πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα