Προτάθηκε στο MLS ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Προτάθηκε στο MLS ο Τσόρι Ντομίνγκες!

Προτάθηκε στο MLS ο Τσόρι Ντομίνγκες!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr σύλλογος από το MLS εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντίνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017 με τον Ολυμπιακό ωστόσο η παραμονή του στους πρωταθλητές Ελλάδας μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Το μέλλον του 34χρονου μεσοεπιθετικού δεν έχει ξεκαθαρίσει, ενώ το ενδεχόμενο να έχει μειωμένο χρόνο συμμετοχής σε περίπτωση που παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» είναι κάτι που ασφαλώς τον απασχολεί.

Η πόρτα της Ρίβερ Πλέιτ παραμένει πάντα ανοικτή για τον Τσόρι, ενώ την ίδια στιγμή υφίσταται ενδιαφέρον και από ελληνικούς συλλόγους.

Για τον πρώην παίκτη της Βαλένθια κινείται όμως και σύλλογος του MLS. Ο Ντομίνγκες έχει προταθεί σε ομάδες της Αμερικής και παρά την ηλικία του μία εξ αυτών δείχνει ζεστή προκειμένου να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση γνωρίζοντας το κασέ του.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα