Σε ανοιχτή γραμμή με Σιόντη η Κέρκυρα

Σε ανοιχτή γραμμή με Σιόντη η Κέρκυρα

bet365

Να φέρουν πίσω στην Κέρκυρα τον Στέφανο Σιόντη θέλουν οι «Φαίακες», με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται κοντά σε αυτή, αλλά να περιμένει και τις εξελίξεις στη Βέροια...

Εδώ και πολύ καιρό το όνομα του Στέφανου Σιόντη βρίσκεται στο τραπέζι για την Κέρκυρα. Πολύ πριν ακόμα οι «Φαίακες» εξασφαλίσουν την επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας ήταν στους πρώτους στόχους των Επτανήσιων για το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Σιόντη με την Βέροια λήγει και οι επαφές του ποδοσφαιριστή με την Κέρκυρα έχουν αρχίσει από την μέρα που η ομάδα ανέβηκε και μαθηματικά στη Σούπερ Λιγκ. Οι δύο πλευρές φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία, όμως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βιάζεται και περιμένει τις εξελίξεις...

Πρώτα απ' όλα, θέλει να δει τι θα γίνει με την Βέροια και αν τελικά θα πάρει αδειοδότηση ή όχι. Το ζήτημα αυτό... καίει τον Σιόντη, όπως επίσης και το πως θα πάρει τα δεδουλευμένα πριν αποχωρήσει από την ομάδα. Η «βασίλισσα του Βορρά», θέλει να κρατήσει τον Έλληνα πολυθεσίτη, όμως οι... σειρήνες της Κέρκυρας φαίνεται να κάνουν τον ποδοσφαιριστή να θέλει να επιστρέψει στο νησί.

Εκτός από τα θέματα που έχει ανοιχτά με την Βέροια ακόμα, ο Σιόντης περιμένει να ξεκαθαρίσει και το θέμα προπονητή στους «Φαίακες». Παρακολουθεί και αυτός τις εξελίξεις με τον Αλέκο Βοσνιάδη, κάτι που θα ξεκαθαρίσει από Δευτέρα.

Με τους διοικούντες στην ομάδα του Ιονίου διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση. Η περίπτωση του Σιόντη επιβεβαιώνεται από το νησί, όπου υπάρχει αισιοδοξία πως αυτή θα είναι και η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα