Κατ' αρχήν συμφωνία Πλατανιά για Ντεβέσα!

Κατ' αρχήν συμφωνία Πλατανιά για Ντεβέσα!

bet365

Οι άνθρωποι του Πλατανιά είχαν αργά το απόγευμα της Τρίτης συνάντηση με Αιγινιακό για τον Ντιντάκ Ντεβέσα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr επήλθε κατ' αρχήν συμφωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε πρώτη φάση για την μεταγραφή του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Γίνεται λόγος για κατ' αρχήν συμφωνία Πλατανιά - Αιγινιακού για τον Ντιντάκ Ντεβέσα. Εφόσον όλα πάνε καλά το deal θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο για να πέσουν μετά και οι σχετικές υπογραφές.

Ο Ντεβέσα (Άνχελ Άλμπις Ντιντάκ Ντεβέσα είναι το πλήρες όνομά του) είναι 26χρονος μεσοεπιθετικός από τον Αιγινιακό που ξεχώρισε φέτος στο πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Παίζει επιτελικός χαφ αλλά και στα άκρα. Σε 26 ματς έβαλε 12 γκολ φέτος. Στον Αιγινιακό πήγε τον Γενάρη του 2015 παίζοντας σε 10 ματς στην Football League ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα στην 2η ομάδα της Μαγιόρκα, στην Πονφεραντίνα και στην Λέιντα Εσπορτιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα