Η ικανοποίηση του Ζιλμπέρτο

Η ικανοποίηση του Ζιλμπέρτο

Η ικανοποίηση του Ζιλμπέρτο

bet365

Η νίκη και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο αθηναϊκό ντέρμπι ικανοποίησαν απόλυτα τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού».

Μετά την... κρυάδα στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είδε έναν καλό Παναθηναϊκό, που πήρε το πρώτο ντέρμπι στην φετινή σεζόν με το εμφατικό και εύκολο 3-0 επί της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» αποχώρησε... αθόρυβα από το «Απόστολος Νικολαϊδης» και ήταν εμφανώς ικανοποιημένος από όσα είδε πάνω στο χορτάρι. Ο Ζιλμπέρτο με όσους συνομιλούσε μετά το τέλος του ματς στεκόταν στην ενέργεια και την διάθεση που έβγαλε το «τριφύλλι» αλλά και την αποτελεσματικότητα μέσα στην περιοχή της «Ένωσης», όπου έφερε γρήγορα-γρήγορα το 2-0.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου δεν βιάζεται να κρίνει τον Αντρέα Στραματσόνι και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με τον Γιάννη Αλαφούζο, πιστεύοντας πως ο Ιταλός θα πρέπει να αξιολογηθεί αφού πρώτα κάνει προετοιμασία με την ομάδα το καλοκαίρι. Η φιλοσοφία του Βραζιλιάνου είναι ξεκάθαρη σχετικά με τους προπονητές και θεωρεί πως οι συχνές αλλαγές στον πάγκο δεν βοηθούν καμία ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα