Δυσαρέσκεια για την αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Δυσαρέσκεια για την αλλαγή ώρας στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

bet365

Τόσο η διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λιγκ, όσο και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, εκφράζουν δυσαρέσκεια για την πιθανή αλλαγή ώρας στο Κυριακάτικο παιχνίδι των πλέι-οφ και διατηρείται η ανησυχία τους...

Λόγω και της διεξαγωγής του 4ου τελικού των «αιωνίων» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το πιθανότερο σενάριο θέλει την αναμέτρηση των «δικεφάλων» για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ να κάνει σέντρα στις 16:00 αντί για τις 20:00 και ο αγώνας μπάσκετ να μετατίθεται για τις 22:00, από τις 19:30 που ήταν αρχικά προγραμματισμένος.

Ο κίνδυνος για την ταυτόχρονη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είναι ο λόγος για τον οποίο σημειώθηκαν οι αλλαγές στις ώρες, ωστόσο, αυτό προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια, τόσο της «Ένωσης», όσο και του ΠΑΟΚ και της Σούπερ Λιγκ.

Μάλιστα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θεωρούν πως ακόμα κι έτσι δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει επικινδυνότητα...

Όπως τονίζεται από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχουν ημερομηνίες έτσι όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν και θ' απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα για να βρεθεί λύση μέχρι την Κυριακή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα