Τι αποφάσισε ο Ίβιτς για Χαρίση και Πέλκα - Αγωνία για Μυστακίδη

Τι αποφάσισε ο Ίβιτς για Χαρίση και Πέλκα - Αγωνία για Μυστακίδη

bet365

Ο Βλάνταν Ίβιτς αποφάσισε σε ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής, οι Χαρίσης και Πέλκας, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Τι γίνεται με τον Μυστακίδη.

Ο Χάρης Χαρίσης, σύμφωνα με την απόφαση του Σέρβου προπονητή, δηλώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Κυριακή.

Η επιστροφή του Εργκίς Κάτσε στο ντέρμπι των Δικεφάλων οδήγησε τον Ίβιτς σε αυτή την απόφαση αναφορικά με τον Δημήτρη Πέλκα.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας σε δύο γκρουπ με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν για μία ώρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, transition games και τελειώματα στην κίνηση έπειτα από συνδυαστική ενέργεια.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Γιάννης Μυστακίδης, που τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να γίνει η ακριβής διάγνωση, με εμφανή σημάδια ανησυχίας για νέα θλάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα