«Η κρίση εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Αρμπελόα»

«Η κρίση εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Αρμπελόα»

Νίκος Ρόλλας
«Η κρίση εμποδίζει τον Παναθηναϊκό για Αρμπελόα»

bet365

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η ελληνική κρίση, αναγκάζει τον Αλβάρο Αρμπελόα να μην σκέφτεται την επιλογή του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Αλβάρο Αρμπελόα πριν από λίγες ημέρες, μπήκε στην... ζωή του Παναθηναϊκού, καθώς ένα ισπανικό δημοσίευμα παρουσίαζε τους «πράσινους», μεταξύ των υποψήφιων ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Η «AS» φαίνεται να μειώσει αισθητά τις όποιες ελπίδες (αν αυτές υπήρχαν) του «τριφυλλιού», καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο τέλος του θέματος που φιλοξενεί: «Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον 33χρονο. Ο Αρμπελόα όμως δεν υπολογίζει το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, λόγω της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα».

Νωρίτερα πάντως, Τουρκικό δημοσίευμα ανέφερε πως η Φενερμπαχτσε έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, την οποία ο Ισπανός μπακ εξετάζει σοβαρά, μαζί με αυτή της Σανγκάη Σενχούα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα