Ανέστης: «Θα πάρουμε την πρώτη θέση»

Ανέστης: «Θα πάρουμε την πρώτη θέση»

Gazzetta team
Ανέστης: «Θα πάρουμε την πρώτη θέση»

bet365

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ωστόσο ο Γιάννης Ανέστης εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως η «Ένωση» θα επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες και θα πάρει την πρώτη θέση τα πλέι οφ της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση: «Έπαιξε ρόλο σίγουρα και η κούραση. Παίξαμε τέσσερα ματς σε 10 μέρες. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο 10λεπτό, δεχθήκαμε και το δεύτερο. Στη συνέχεια κάναμε μια προσπάθεια, όμως ήρθε και το τρίτο γκολ στο τέλος. Συνεχίζουμε, βλέπουμε καλύτερο το μέλλον μας και πιστεύω πως θα πάρουμε την πρώτη θέση. Έχουμε τώρα δυο ματς στην έδρα μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ: «Εννοείται δεν έχει χαθεί τίποτα. Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, θα πάμε να κερδίσουμε και στη Νέα Σμύρνη και θα βγούμε δεύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα