Λουντ: «Καθοριστικά τα ματς με ΑΕΚ»

Λουντ: «Καθοριστικά τα ματς με ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λουντ: «Καθοριστικά τα ματς με ΑΕΚ»

bet365

Ο Ρόμπιν Λουντ τόνισε πως το σημερινό ματς και αυτό στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ είναι καθοριστικά για την εξέλιξη των πλέι οφ.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Ρόμπιν Λουντ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Φινλανδός μέσος χαρακτήρισε το σημερινό παιχνίδι και αυτό με την Ένωση στο ΟΑΚΑ ως καθοριστικά για την εξέλιξη των πλέι οφ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ενώ τόνισε ότι η σημερινή νίκη, που ήταν η πρώτη σε ντέρμπι για τη φετινή σεζόν, πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για να αποκτήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: «Είναι κάτι που το περίμενα, το πρώτο μου γκολ. Χαίρομαί γι' αυτό και που το συνδύασα με τη νίκη μας απόψε».

Για το αν είναι σημαντικά τα δύο ματς με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ: «Είναι σημαντικά και αυτά τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ και το άλλο με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτά τα δύο με την ΑΕΚ πιστεύω ότι είναι τα πιο καθοριστικά».

Για το ότι βρέθηκε σε θέση για να σκοράρει: «Περρισσότερο ήθελα να παίξω αμυντικά απόψε, όμως είχα την ευκαιρία να πάρω την μπάλα και να σκοράρω».

Για τον αν έπαιζε επιθετικά στη Φινλανδία: «Δεν το ξέρω αυτό. Η θέση μου είναι η ίδια. Στη Φινλανδία ίσως να έπαιζα πιο προωθημένος, αλλά δεν έχει αλλάξει η θέση μου, είναι πάντα η ίδια».

Για την εκτέλεση στο γκολ: «Προσπάθησα να περάσω την μπάλα στον Μάρκους, αυτή αναπήδησε, ξαναπήρα την μπάλα πίσω και σκόραρα».

Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι φέτος: «Αυτή είναι μία μεγάλη υπόθεση. Απόψε καταφέραμε να δείξουμε αυτά που μπορούμε. Όλοι κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για τα επόμενα ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα