Ουζουνίδης: «Η διοίκηση αποφάσισε για Μπακασέτα»

Ουζουνίδης: «Η διοίκηση αποφάσισε για Μπακασέτα»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης απέδωσε σε απόφαση της διοίκησης την μη παρουσία του Τάσου Μπακασέτα στην 18άδα του Πανιωνίου για το ματς με ΠΑΟΚ. Τρεις οι τραυματίες για τους Νεοσμυρνιώτες.

Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης είπε στην συνέντευξη Τύπου για τον Μπακασέτα και τα όσα έγιναν: «Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας. Το σίγουρο είναι πως μας έλλειψε ένας πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Φάνηκαν οι δυσκολίες στο γήπεδο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται εμπειρία και μεγάλο ρόστερ για αυτά τα παιχνίδι. Είμαι περήφανος που είμαι με αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Βγήκαν και προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι, όπως του Καρίμ, του Καραμάνου, του Ρισβάνη και του Κόρμπου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα παιχνίδια, δεν είναι ίδιοι οι κανόνες σε όλους. Δεν μπορεί να παίζουμε σε τρεις μέρες δύο παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ να παίζει μετά από δέκα μέρες. Και φυσικά, δεν φταίει ο ΠΑΟΚ για αυτό».

Επίσης τόνισε: «Θέλω κατά κάποιον τρόπο να παρακαλέσω τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και να χειροκροτήσει αυτά τα παιδιά για όλη την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει όλη τη σεζόν». Στο αγωνιστικό σκέλος ο Τάσος Καραμάνος έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς και ο Παναγιώτης Κόρμπος δέχθηκε ένα χτύπημα στο πόδι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα