Παρελθόν τρεις από Ξάνθη

Gazzetta team
Παρελθόν τρεις από Ξάνθη

bet365

Τη λύση της συνεργασίας με τους Γιάννη Ζαραδούκα, Πάβολ Φάρκας, Νικολάι Ντιμιτρόφ ανακοίνωσε τη Δευτέρα (23/5) η Ξάνθη.

Ήδη ήταν γνωστό ότι ο Γιάννης Ζαραδούκας θα αποτελούσε παρελθόν από την Ξάνθη, με τον ίδιο να δηλώνει στο gazzetta.gr ότι δεν του έδωσαν την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Από τη Δευτέρα (23/5) αυτό έγινε και επίσημο, αφού οι ακρίτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα αριστερό μπακ, όπως και με τους Πάβολ Φάρκας, Νικολάι Ντιμιτρόφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Γιάννη Ζαραδούκα, Πάβολ Φάρκας και Νικολάι Ντιμιτρόφ και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας. Τους εύχεται δε, ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας και υγεία γι' αυτούς και τις οικογένειές τους.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα