Η συγκινητική στιγμή του Μπερμπάτοφ κι η αποθέωση! (vids & pics)

Η συγκινητική στιγμή του Μπερμπάτοφ κι η αποθέωση! (vids & pics)

Η συγκινητική στιγμή του Μπερμπάτοφ κι η αποθέωση! (vids & pics)

bet365

Στην κάμερα του gazzetta.gr η ιδιαίτερη στιγμή του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με έναν κύριο που αντιμετωπίζει πρόβλημα νανισμού κι η αποθέωση από τους συμπατριώτες του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΟΦΙΑ: Γιάννης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Δαλαταριώφ.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποτελεί για τους Βούλγαρους πόλο έλξης. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί γίνεται αντικείμενο λατρείας.

Μία εικόνα γνώριμη που επαναλήφθηκε και στο ιστορικό φιλικό για τα 50 χρόνια του Χρίστο Στόιτσκφ. Ο σταρ του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λαμπερή γιορτή του ανθρώπου που θαυμάζει όσο κανέναν άλλον.

Το gazzetta.gr κατέγραψε τις ιδιαίτερες στιγμές του άσου του Μπερμπάτοφ, που έδειχνε να απολαμβάνει την παρουσία του στη Σόφια αναρτώντας συνεχώς φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεσημέρι της Παρασκευής (20/5), στο ξενοδοχείο όπου ο Στόιτσκοφ φιλοξενεί τους εκλεκτούς προσκεκλημένους του στη βουλγαρική πρωτεύουσα. Εκείνη τη στιγμή ήταν η ώρα του φαγητού.

Ο Μπερμπάτοφ ότι είχε φτάσει στο σημείο συνάντησης και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τη βουλγαρική Τηλεόραση. Κάνει με μεγάλη δυσκολία μια σύντομη δήλωση περιμένουμε την σειρά μας.

Ένα τσούρμο από μικρούς θαυμαστές του σπεύδουν να τον προσεγγίσουν, όπως και και ένας κύριος ο οποίος αντιμετωπίζει νανισμό, ο οποίος έχει μια σύντομη κουβέντα με τον Μπερμπάτοφ. Ο άσος του «δικέφαλου του Βορρά» του σφίγγει το χέρι, του δίνει κουράγιο και με την πίεση μιας εκπροσώπου της διοργάνωσης κατευθύνεται για το «Captain Cook», το εστιατόριο του ξενοδοχείου όπου ήδη είχαν φτάσει οι υπόλοιποι.

Ύστερα από από περίπου 1,5 ώρα αναμονής, τελικά, ο Μπερμπάτοφ κάνει ξανά την εμφάνιση του στο σημείο που βρίσκεται το gazzetta.gr. Τον πλησιάζουμε, του εξηγούμε ότι είμαστε από την Ελλάδα και ότι θα θέλαμε να μας μιλήσει. Αρνείται ευγενικά και αποχωρεί.

Στο «Βασίλ Λέφσκι» αποθεώνεται από τους 40.000 συμπατριώτες του κι αυτός με το κινητό του τους απαθανατίζει! Ζει την κάθε στιγμή, την... ρουφάει και χαίρεται περισσότερο και από τον Στόιτσκοφ συμμετέχοντας κι αυτός σε κάθε δραστηριότητα που είχε ετοιμάσει ο «Ίτσο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα