Δίωξη στον Τζεμπούρ για την Τούμπα

Gazzetta team
Δίωξη στον Τζεμπούρ για την Τούμπα

bet365

Ο Ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη εις βάρος του Ράφικ Τζεμπούρ για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Σας ενημερώνουμε ότι ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκσε δίωξη σε βάρος του Ραφίκ Τζεμπούρ ποδοσφαιριστή της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ διότι την 11/5/2016 μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια των play off για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE και πριν μεταβούν οι παίκτες στα αποδυτήρια, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γρονθοκόπησε τον Μάρκο Βελλίδη παίκτη της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γεγονός που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή του αγώνα.

Τοποθετώντας ένα στοίχημα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς!

Η παραπάνω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.8β του Κ.Α.Π και 10, 34 παρ. 2α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα