Δυνατά στο «κόλπο» για Μαζουακού και η Μπενφίκα!

Δυνατά στο «κόλπο» για Μαζουακού και η Μπενφίκα!

Δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησης του Ατρούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχει μπει τις τελευταίες ώρες η Μπενφίκα.

Δυνατά στο «κόλπο» για Μαζουακού και η Μπενφίκα!

Το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων για τον Ατρούρ Μαζουακού είναι έντονο, με τις φήμες και τα σενάρια να πληθαίνουν καθώς πλησιάζουμε στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με τη «Sport Day», η Μπενφίκα είναι η ομάδα που τις τελευταίες ώρες έχει μπει «δυνατά» στη μάχη για την απόκτηση του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού.

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και εσχάτως και κάτοχος του League Cup, φαίνεται πως αναζητά τον αντικαταστάτη του του 32χρονου Ελιζέου και η περίπτωση του 22χρονου Γάλλου των «ερυθρολεύκων» απασχολεί πολύ σοβαρά την ομάδα της Λισαβόνας, με το ενδιαφέρον αν επιβεβαιώνεται και από τα μέσα της Ιβηρικής Χερσονήσου που τονίζουν πως οι «Αετοί» στρέφονται προς την γνώριμη προς αυτούς ελληνική αγορά.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Αθανασιάδης σκοράρει το πρώτο γκολ στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ.

Η Μπενφίκα έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές να έχουν ολοκληρώσει στο παρελθόν τις μετακινήσεις των Φέισα και Σάμαρη, τη στιγμή που πριν από λίγες ημέρες οι «Αετοί» έκαναν δικό τους και μόνιμα πλέον τον πρώην «ερυθρόλευκο», Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο εξέταζαν από την περίοδο που αγωνιζόταν στους Περαιώτες.

Παράλληλα, οι Πορτογάλοι έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως δε λογαριάζουν τα χρήματα, όταν επιθυμούν διακαώς κάποιον παίκτη. Έτσι το ενδεχόμενο να καταθέσουν μια πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού δε φαντάζει ακραίο και επομένως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση.

 

 

Best of internet