Κέρκυρα - Κισσαμικός 2-0

Κέρκυρα - Κισσαμικός 2-0

bet365

Η Κέρκυρα γιόρτασε την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ, επικράτησε 2-0 του Κισσαμικού και πλέον θέλει νίκη στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό για να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα βρίσκεται η Κέρκυρα. Οι Φαίακες επικράτησαν 2-0 του Κισσαμικού, γιόρτασαν εντός έδρας την επιστροφή τους στη Σούπερ Λιγκ και πλέον ετοιμάζονται για το ματς στον Εύοσμο όπου στοχεύουν μόνο στη νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ματς άρχισε με την Κέρκυρα να χειροκροτείται από τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού κατά την είσοδό της. Μετά από 10 λεπτά αγώνα κατάφερε να ανοίξει και το σκορ! Ο Κόντος σέντραρε και ο Ανδρεόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 18', πρίν στο 32' φτάσουν στο 2-0. Χέρι του Τζημογιάννη από γύρισμα του Σουάνη και πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόντος κάνοντας το 2-0.

Από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι άλλο, το δεύτερο ημίχρονο πέρασε με πολύ χαμηλό ρυθμό και την Κέρκυρα να κρατά αυτό το σκορ με το μυαλό ήδη στον Εύοσμο και την κούπα!

Οι συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Σουάνης (81’ Ζουμπουλάκης), Κρητικός, Κόντος, Χιντζίδης, Μπαλντοβαλίεφ (69’ Ντουαλά), Ανδρεόπουλος (86’ Καραγιαννίδης), Βλάχος, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Γεωργακόπουλος.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Κουρτεσιώτης, Αυγενικού, Παντελάκης, Σμίλτος (68’ Μανιάς), Μάντζης, Σαπαλίδης (86’ Τσικουδάκης), Τζημογιάννης, Άλμπερτ, Ποκόνγκ (75’ Βλάχος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα