«Παναθηναϊκός για Αρμπελόα»!

«Παναθηναϊκός για Αρμπελόα»!

«Παναθηναϊκός για Αρμπελόα»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός είναι μεταξύ των υποψηφίων για την απόκτηση του Αλβάρο Αρμπελόα, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για παίκτες που θα τον ενισχύσουν στα άκρα της άμυνας και σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Αλβάρο Αρμπελόα της Ρεάλ είναι ένας από τους στόχους! Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φενέρ, μια κινέζικη ομάδα και το «τριφύλλι» έχουν στην λίστα τους τον διεθνή μπακ, ο οποίος το καλοκαίρι αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης! Την φετινή χρονιά ο Αρμπελόα έχει μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν ήταν αυτό που λέμε βασικός και αναντικατάστατος στην Μαδρίτη αλλά το γεγονός πως πάντα προσέφερε όταν αγωνιζόταν, τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στο απαιτητικό κοινό του «Μπερναμπέου»!

Ο Αρμπελόα θα ήταν μια εξαιρετική λύση για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, το κασέ του αλλά και το ποδοσφαιρικό του background κάνουν πολύ δύσκολο το έργο των «πρασίνων», αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα