Ενροτό: «Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν καλύπτουν τον Ολυμπιακό»

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ ΣΤΟ GAZZETTA.GR

Ενροτό: «Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν καλύπτουν τον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος του Αρτούρ Μαζουάκου, Ροζέρ Ενροτό, μιλάει στο Gazzetta.gr για τις κρούσεις για τον παίκτη και το πως δεν καλύπτουν (ακόμα) τον Ολυμπιακό.

Ενροτό: «Προτάσεις υπάρχουν, αλλά δεν καλύπτουν τον Ολυμπιακό»

Ο Ενροτό αφού μας ξεκαθάρισε πως μία μεταγραφική περίοδος τελειώνει πάντα την 1η Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε όλα είναι ανοιχτά για κάθε παίκτη, μίλησε για τον Μαζουάκου, με αφορμή και την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος από την Μονακό. «Έχουμε προτάσεις και ενδιαφέρον για τον Αρτούρ. Υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες και χώρες. Έχω ενημερωθεί και εγώ για την Μονακό και τις προθέσεις που φέρεται να έχει αλλά ας περιμένουμε».

Ακολούθως είπε στο Gazzetta.gr ότι «οι προτάσεις που υπάρχουν δεν καλύπτουν τον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει με την ομάδα και ξέρω πολύ καλά τα οικονομικά δεδομένα που θέτει ο Ολυμπιακός. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει κρούση που να είναι κοντά σε αυτά που ζητάει ο ελληνικός σύλλογος. Επειδή όμως για τον Αρτούρ και φέτος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα για την συνέχεια.

Θα δούμε το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην συνέχεια. Το έχω ξαναπεί και το λέω και τώρα. Ο Αρτούρ ανήκει στον Ολυμπιακό. Για να φύγει θα πρέπει να καλυφθεί στο οικονομικό σκέλος ο πειραϊκός σύλλογος». Για το τέλος ο Ροζέρ Ενροτό μας μετέφερε πως για τον Ολυμπιακό φέτος το πλέον σημαντικό είναι το πόσοι και ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν για να γίνουν μετά οι όποιες προσθήκες.

Best of internet