Τσεκάρει στόχους στη Γερμανία ο Μποροβήλος

Τσεκάρει στόχους στη Γερμανία ο Μποροβήλος

bet365

Ο Δημήτρης Μποροβήλος αναμένεται να βρεθεί στη Γερμανία τις επόμενες μέρες ώστε να τσεκάρει 2-3 περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την ομάδα.

Μετά το.. ξήλωμα αναμένεται το... ράψιμο στον Αστέρα Τρίπολης. Αυτή τη στιγμή αναμένεται μερικοί παίκτες να χαιρετήσουν και επίσημα.

Οι άνθρωποι της ομάδας, όμως, έχουν ξεκινήσει να βάζουν στην τελική ευθεία τις κινήσεις τους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο Δημήτρης Μποροβήλος θα βρεθεί τη Δευτέρα (ίσως και αύριο) στη Γερμανία για να τσεκάρει 2-3 περιπτώσεις που έχουν... γυαλίσει στους Αρκάδες.

Πέρα από τη Λατινική Αμερική τα μάτια είναι στραμμένα και σε άλλες αγορές. Η Γερμανία εξάλλου είναι και μία χώρα, όπου το μοντέλο το οποίο κυριαρχεί αρέσει στον αντιπρόεδρο της ομάδας. Κάτι που είχε πει και στην πρόσφατη συνέντευξή του στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα