Γκάλο: «Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ τον τίτλο»

Γκάλο: «Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ τον τίτλο»

Γκάλο: «Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ τον τίτλο»

bet365

Ο Ροντρίγκο Γκάλο αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ αλλά και την φετινή παρουσία της ομάδας.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο μίλησε στην GloboEsporte, ιστοσελίδα της χώρας της Βραζιλίας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ αλλά και την γενικότερη φετινή πορεία της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ΑΕΚ επέστρεψε φέτος στην ελίτ. Κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και τώρα κερδίσαμε και το Κύπελλο. Η ΑΕΚ αξίζει να είναι σε αυτή τη θέση κερδίζοντας τίτλους. Οι οπαδοί μας περίμεναν πολύ αυτόν τον τίτλο και, δόξα τω Θεώ, καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά. Έκαναν ένα μεγάλο πάρτι», ανέφερε ο Γκάλο για την κατάκτηση του Κυπέλλου για να αναφερθεί στη συνέχεια στην φετινή πορεία της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής. Μετά από 30 παιχνίδια ο 2ος, ο 3ος, ο 4ος και ο 5ος της βαθμολογίας ξεκίνησε ένα μίνι πρωτάθλημα για τις θέσεις του Europa League και του Champions League. Αρχίσαμε τα πλέι-οφ με 2 πόντους. Έχουμε παίξει μόνο ένα παιχνίδι. Καθυστέρησε να ξεκινήσει η διαδικασία λόγω του Κυπέλλου. Αν είχαμε κερδίσει το πρώτο παιχνίδι θα ήμασταν πρώτοι. Τώρα έχουμε πέντε παιχνίδια μέχρι το τέλος του μήνα. Είμαστε ανταγωνιστικοί και με τους άλλους μεγάλους συλλόγους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι, αλλά είμαστε σίγουροι. Αν κερδίσουμε τα πλέι οφ θα συμμετάσχουμε στα προκριματικά του Champions League»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα